Mer från Pressveckan

Jag fortsatte min tur genom Stockholms PR-byråer igår. Kände och klämde på vårmodet och doftade och smörjde med kommande skönhetsnyheter. Våren fortsätter att bjuda på bohemiska inslag. Jag gillar det!

Pressdag3 dr hauschkaPressdag3 elin fagerberg Dr Hauschka kommer med fina limiterade förpackningar lagom till jul. Jag fick håret stylat av Maria Nilas utbildare. Kul! 

Pressdag3 esprit Esprit satsar på bohemiskt med lite mer skräddat än tidigare. 

Pressdag3 filinicollection Svenska smyckesmärket Filini collection blev en ny favorit för mig. De har även maffiga smycken. Bling bling! 

Pressdag3 gk hair Pressdag3 gott Pressdag3 kat von b Kat von B lanseras äntligen i Sverige! Närmare bestämt på Sephora i februari. Kontureringskitet du ser på bilden lanseras redan nu i november. Tre nyanser på skugga och tre highlighter. 

Pressdag3 louis vuitton Louis Vuitton har en väldigt snygg vår framför sig. Jag vill ha den rosa väskan i större storlek. Prisläget ligger mellan 30-35000kr. 

Pressdag3 louisePressdag3 louise körner Här ovan ser ni en ny favorit för mig! Louise Körner och hennes fantastiska kollektion Cosmic Aquarim får mig att längta efter våren. Stort plus för att hon gör alla mönster själv. 

Pressdag3 märta larsson Pressdag3 panos Den här baddräkten från Panos Emporio kommer jag köpa nästa sommar. Jag ska kombinera den med ett fuschiafärgat läppstift och en blomma i håret. Nästan så att jag vill ha höga klackar till. 

Pressdag3 smashbox Pressdag3 star Pressdag3 supermarketSolglasögon från svenska Supermarket. Hur coola?