“Mer glädje och mindre porr!”

Ikväll har jag varit modell för min kompis Lina. Hon är en fantastiskt duktig fotograf och den här gången behövde hon lite reklambilder. Det var ett tag sedan jag modellade, men det var väldigt roligt!

Orden i rubriken sa Lina mitt under plåtningen. Det blev rätt mycket skratt från min sida. Särskilt eftersom jag kände mig så osexig.

Ni kommer få se bilderna när de är färdiga. Än så länge får det här bli en teaser.

Elin Fagerberg reklam skönhetsblogg

Så här såg jag ut i mina vanliga kläder utan tomteluva. Klänningen är från Junarose och halsbandet tror jag är från Oasis. Jag älskar rigningen på klänningen. Den känns lite ovanlig. Halsbandet har jag använt otroligt mycket. Säkert flera gånger i veckan. Det funkar till allt!

Elin Fagerberg Junarose ambassadör

 

Behöver du en fotograf till ditt bröllop, barnfoto eller kanske reklambilder till ditt företag? Jag rekommenderar varmt Lina Hartman. Spana in hennes hemsida.