Mer sminkjobb

Av alla olika former av jobbuppdrag jag får är sminkjobben ett av det absolut roligaste. Det bästa tycker jag är att arbeta i fotostudio där jag får plats med alla mina pryttlar och jobbar i team en hel dag. Och ni anar inte hur skönt det är att slippa släpa runt på grejer! I måndags och tisdags gjorde jag ett fotojobb för JVAB tillsammans med Magnus Fond. Det var ett otroligt roligt projekt! Det är verkligen ett spännande och nytänkande företag.

1471283_10151735546481497_1374788374_n

 

Foto: Magnus Fond

I morse var det dags att plåta en bolagschef för en PR-byrå i Stockholm. Även det var jätteroligt. Nu fick jag äntligen lite mer tid på mig att arbeta i lugn och ro.

bild 1-15

Det jag älskar med smink och det jag är bäst på är att framhäva istället för att förändra. Jag tycker att “skönhetsmakeup” är det allra roligaste. Mask är intressant, men inget jag har behov av att arbeta med.

Behöva du makeup till en plåtning eller något annat roligt? Maila mig på elin@beautysense.se. Och som du ser kan jag även ordna en fotograf. : )

bild 2-15

I morse när jag steg upp kändes det som snö i luften. Tror du att det är dags än? Har du snö där du bor? Därför drog jag snabbt på mig den här tröjan från Wildfox. Jag älskar den! Den är skön och andas retro. Nu har jag gått runt och sjungit på Let it snow hela dagen.