Mercedes Benz Fashion Week Stockholm

Äntligen är modeveckan igång!
Tidigare idag var det presskonferens. det kommer vara stort fokus på herrmode i år. Jag tycker att det är jättekul! Daniel Lindström från Cafe var en av dem som satt i panelen. Han berättade bland annat att han reser runt på alla stora modeveckor världen över. Trots det tycker han att unga svenska män klär sig bäst i världen. Jag kan inte annat än hålla med! Däremot ligger äldre svenska män lite efter. Jag hoppas att de får upp intresset för mode.
bild-52
j.Lindeberg var först ut och hade sin visning på Berns. som vanligt kände jag pulsen sätta igång rejält när visningen startade. jag får alltid ett litet lyckorus då.
Kollektionen för våren 2014 är inspirerad av naturen i Stockholms skärgård, dess ljus och alla små kryp. Det syntes! Det var mycket grönt, roseguld och metallic. Väskorna var jättefina och den sportigare delen av kollektionen gillade jag skarpt. I det stora taget var det en vacker, kul och användarvänlig kollektion. Tjejernas hår var stylat i höga, raka och väldigt långa hästtofsar. Jag älskade dem! Som em blandning av chic rockbrud i stallet.
_MG_0321 _MG_0011 _MG_0087 _MG_0338

Jag hinner ju tyvärr inte springa på så många visningar som jag vill. Allt annat jobb kommer i mellan. Men ett gäng ska jag allt hinna med! Och det började ju bra.

Idag har jag på mig en ganska enkel och bekväm outfit. Klänningen är från Rules by Mary, skärpet är vintage, väskan från Aldo och byxorna från HM. Jag har sminkat mig med produkter från Pur Minerals, Giorgio Armani Cosmetics, The Body Shop, Isadora, L´Oreal och Mac.

bild-53 bild-51