Mercedes Benz Fashion Week

Nästa vecka är det äntligen dags för Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm. Vår stora modevecka. Eftersom jag har varit bortrest så länge så måste jag jobba en hel del och hinner inte gå på så många visningar som jag brukar. Men jag har några favoriter som jag inte tänker missa! Bland annat Minimarket, Ubi Sunth och Josefin Strid. Tyvärr är det flera av mina favoriter som inte är med i år. Bland annat Ida Sjöstedt, Nina Jarebrink och Camilla Norrback. Vilket jag tycker är jättetråkigt! De är några av dem jag brukar se extra mycket fram emot.

Av samma anledning som jag nämnde tidigare så blir det ingen modevecka i Köpenhamn för mig den här säsongen. Vilket känns väldigt tråkigt. Men jag hinner helt enkelt inte! Det känns som ett hån när inbjudningar till modevisningar och modefester trillar ner från Köpenhamn i brevlådan och mailboxen. Jag brukar tycka att det är så otroligt roligt att åka dit och jag vill så gärna! Men jag får hoppas att jag kan prioritera det till hösten igen.

Minimarket. I höstas såg jag deras underbara visning i både Köpenhamn och Stockholm