Midja in och bröst upp?

Just nu håller jag på att testa två produkter från Mama Mio. Jag är sedan tidigare ett fan av deras kroppskräm. Nu testar jag Boob Tube Bust & Neck Firmer och Get Waisted Body Shaper.

Mama Mio

Jag tror att det är otroligt svårt att påverka kroppsformen med hjälp av en kräm. Få ingredienser når så långt ner i huden som till fettlagret. Men jag vet att det kan fungera till viss del om man är envis och duktig på att smörja. Självklart som en kombination till träning och bra kost. Jag ska definitivt ge det en chans. Body Shapern har en härlig mintdoft och en ganska lätt konsistens. Den sjunker snabbt in i huden och känns väldigt skön. Den ska bland annat sätta fart på kroppens fettnedbrytning. Det återstår att se om det händer något.

Bröstkrämen har en lite tjockare konsistens och fin doft. Nu har jag varken varit gravid eller fått några direkta problem med hudens spänst än. Men jag vill definitivt börja förebygga. Jag tycker faktiskt att jag märker en liten skillnad ändå. Den stramar upp och hudens kvalité blir bättre. Än så länge känns den bra!

Fortsättning följer…