Mimmi mus och bondbrudar

OPI lanserar återigen roliga teman. Vårkollektionen har inspirerats av filmvärldens bondbrudar och i kollektionen finns det sex stycken sandlack. Jag gillar dessa skarpt!

mars april 992

Couture de Minnie är en annan kollektion från OPI. Precis som namnet avslöjar är det Mimmi mus som har inspirerat. Den är väldigt söt med både krämfärgade lack, skimmer, ett glitter och ett sandfärgat.

mars april 989

Tyvärr hittar jag inte bilderna där jag testar lacken. Jag ska försöka hitta dem eller göra om allt igen. Jag tycker mest om sandlacken i Bondserien. Speciellt det ljusrosa Pussy Galore och guldfärgade Honey Ryder. Mimmi mus är väldigt söt, men jag tycker inte att lacken blir helt jämna konstigt nog. Jag tycker annars att Opi brukar bli jämnt på. Men jag ska ge dem en chans till. Bland färgnyanserna gillar jag mest ljusrosa Chic From Ear To Tail och rosa A Definite Mouse-Have. De slår inte förra årets hjärtglitter från det årets Mimmi-mus-kollektion. Men annars är de fina!