Min Baby Shower och tacksamhet

Igår blev jag rejält överraskad med en baby shower. Min man och dotter drog med mig till restaurangen Indian Garden på lunch (jag tackar aldrig nej till deras mat…). Inne på restaurangen stod ett gäng av mina närmsta och vrålade “surprise!!”.

Jag blev så otroligt överraskad och höll på att skita på mig när de skrek. Haha! Men oj vad glad jag blev. Jag har varit lite i ett lyckorus sedan dess. Vilka vänner jag har!

Från början var tanken att vi skulle vara hemma hos en av mina vänner som hade förberett jättemycket stackarn. Men det körde ihop sig och det blev istället lyxlunch och presenter på Indian Garden och sedan snacks, bubbel och lekar hemma hos mig. Det blev jättelyckat!!

På vägen till restaurangen var jag supertrött, hade foglossning, sammandragningar, blodtrycksfall och ont i knäet men försökte ändå hålla ångan uppe (nåja). På vägen tillbaka var jag så innerligt glad att det onda försvann. Det där att få känna sig bortskämd ibland är verkligen guld värt! Den här graviditeten har varit betydligt tuffare än den förra och sådana här lyckorus betyder då extra mycket.

Ett stort TACK till alla ni som var med, ni som inte kunde komma men ändå skickade med presenter och ett extra stort tack till Cissi som fixade så himla fint. Ni är fantastiska och lyfter mig!

Jag älskar konceptet med baby shower! Med det menar jag inte den superamerikanska versionen där blivande mammor själva planerar sin baby shower och skriver önskelistor och förväntar sig extremt dyra presenter utan den försvenskade varianten. Att bli överraskad och få umgås ordentligt. När bebisen väl har kommit så orkar en ju inte vara så social i början. Det är skönt att få ta den tiden nu och uppdatera sig med alla nära och kära.

Här kan du läsa om min första baby shower.