Min dotters 2-årskalas

Imorgon fyller min dotter 2 år och igår hade vi 2-årskalas för henne med släkten. Jag har haft en vansinnig vecka bakom mig med mycket jobb och annat så min stressnivå var uppe i max innan kalaset började. Sen föll alla bitar på plats och det blev så otroligt lyckat!

2-årskalas bus med mormor och morfar Bus med mormor, morfar och kusin Noah. 

Matilda och Lilla M på 2-årskalasÄnnu mer bus med moster Matilda.

Vi var i en lokal som tillhör vår bostadsrättsförening. Jag hade bakat mängder med kakor som var sockerfria, glutenfria, laktosfria och nötfria. Vi dansade, busade, lekte, öppnade presenter och sprang runt på lekplatsen. Och allt till en strålande sol på himmelen. Min lilla flicka strålade lika mycket hon. Hon var överlycklig från början till slut många timmar senare.

Jag är så glad och tacksam över att hon har så många omkring sig som bryr sig om henne. Det känns tryggt och meningsfullt.

Sockerfri tårta 2-årskalas Två sockerfria tårtor med hallongrädde och björnbärsgrädde. Mums!

Elin Fagerberg och Kenneth Fagerberg 2-årskalasJag och min underbara pappa! 

Idag är jag helt slut, men det var det värt. Gårdagen blev ju perfekt! Veckan som kommer fortsätter i ett rasande tempo. Förutom födelsedagen imorgon, besök och jobb ska min dotter skolas in på en ny förskola. Spännande!