Min fredag

Visst blir glad av det fina vädret? Jag påverkas otroligt mycket av solsken! I morse hade jag ett planeringsmöte med lyxig hotellfrukost på Rival. Fredagar kan börja sämre!

Efter det begav jag mig mot The Body Shops huvudkontor. Jag är inhyrd för att hålla utbildning för dem nästa vecka. Den här gången är det reunion med de Make up Experts som tog examen förra året. Det ska bli otroligt roligt att se alla ambitiösa tjejer igen! Jag var på kontoret för att packa ihop det jag behöver. Ni anar inte hur mycket det blir. Förutom smink är det caper, penslar, bomull, kleenex och en hel del annat. Det blev en fylld resväska. Vi kommer bland annat gå igenom vårens trender. Jag hoppas att jag kommer kunna sluta prata i tid. Det är ett ämne jag älskar.

Elin Fagerberg beautyblogHatten är från Forever 21 och är ett av alla köp från New York.

Eftermiddagen har jag varvat skrivjobb med hundpromenader i det fina vädret. Den lilla taxen blir lika glad som jag av sol. Hon skuttar på som en liten galning.

Maggie med vän Maggie och jag mötte en yngre look-a-like! SupergaVårskorna från Superga fick åka på idag! Det gäller att passa på innan den där hotande vintern är tillbaka.

Ikväll ska jag på hemmafest. Det är så sällan det blir hemmafest nu för tiden. Det är synd då det brukar bli så roligt! Min fina vän Lina har fått nytt jobb och ska givetvis firas. Hon är fantastiskt duktig!