Min fyrtioårsfest – från HOBO till fotohörna

Jag fyller egentligen inte 40 förrän i slutet av november. Men då är det så grått och kallt, många är upptagna och två av mina närmsta vänner har dessutom fått sina bebisar strax innan. Så jag hade min fyrtioårsfest i lördags – två månader för tidigt. Vi började på HOBO.

Cava på HOBO

Vi möttes upp redan vid 17 på Brunkebergstorg för att dricka cava på HOBO. Det var jag och mina 12 närmsta vänner, bara tjejer, som tågade in och hittade ett mysigt hörn. Jag köpte in några flaskor cava och sedan satt vi där och mös, pratade och skrattade. Det blev lite stressigt. Vid 18 skulle vi nämligen snedda över torget från HOBO till Moyagi där jag hade hyrt ett karaokerum.

Flera kvinnor sitter runt ett bord. Det finns cava och vinflaskor på bordet. De är på Hobo
Bubbel på HOBO
Elin Fagerberg har röd klänning på sig och ser glad ut. Hon har ett glas i handen.
Skål!

Karaoke på Moyagi

Det var otroligt kul att sjunga karaoke! Speciellt då vi inte hade någon annan publik än varandra och rummet var ljudisolerat. Vi hade lite teknikstrul i början men efter det så skrålade vi för allt vad mikrofonerna höll. Vi (och jag snudd på utan någon paus alls) sjöng i nästan två timmar. Det var otroligt kul! Dessutom höll mina vänner Cissi och Karolina ett gemensamt tal som nästan förstörde mitt smink och sedan sjöng de tillsammans med resten av gänget Främling med egenskriven text till mig. Kärlek!

Flera kvinnor syns på bilden som har rött ljus. Alla tittar åt samma håll.
Elin Fagerberg syns sjunga i en mikrofon.
Det måste ha varit en hög ton här…

Festen fortsatte

Efter karaoken tog vi taxi till festlokalen som tillhör bostadsrättsföreningen där jag bor. Vi åt lyx-pizza med olika röror, vegansk chokladmoussetårta och snacks, dansade, pratade och ställde oss i “fotobåset”. Vi var där i många timmar men för mig kändes det bara som en halvtimme. Poff! Sen var det slut.

Jag är otroligt nöjd med festen. Jag fick verkligen umgås med mina vänner och fick så mycket kärlek. Nu är frågan vad jag ska göra när jag väl fyller. För jag tänker passa på att fira lite till….

Tre blonda kvinnor  som skrattar
Camilla, Karolina och min syster Matilda
Elin Fagerberg tittar in i kameran och ler. Hon har flera ballonger omkring sig.
Bland ballongerna
En tårta med bär och frukt på och texten Elin 40 år
Väldigt mumsig vegansk chokladmoussetårta