Min härliga helg

Vilken rolig och intensiv helg jag har haft! Min syster Evelinn fyller jämt nu i veckan och familjen överraskade henne i Stockholm igår.

Det började med att hon fick komma hem till mig. Jag gjorde en helkroppsmassage på henne och la en make up. Det var jättemysigt! Efter det åkte vi till Rålambshovsparken och mötte upp resten av gänget. Där hade vi picknick och spelade kubb. Jag har lärt mig att tycka om kubb. Om man kör den korta varianten är det riktigt kul!
Några timmar senare hade jag bokat in två timmar på Laserfortet. Vi var fyra lag som kämpade. Jag var inte så bra ?. Men jag hade roligt!

Kvällen spenderade vi i restaurangen på Sjöfartshotellet där syrran och hennes man fick en hotellnatt.

I morse gjorde jag en pannkakstårta och sen mötte jag upp resten av familjen och firade lite till.

De sista veckorna har varit extra intensiva med mycket jobb, skola och mannen på sjukhus. Jag hoppas att veckan som kommer blir lugnare!

20130519-221803.jpg

20130519-221821.jpg

20130519-221829.jpg