Min helg

Det blev en riktigt bra helg den här veckan!
I fredags var vi ett stort gäng på after work hemma hos oss. Det blev väldigt lyckat och det är sällan jag skrattar så mycket som jag gjorde då. Det gav rejält med energi! Några ur gänget ser ni på bild nedan. Och jag och Simon på den andra. Jag vaknade glad på lördagen. Jag är tacksam över att jag får ha så fina människor i mitt liv.

Igår tog jag av förklarliga skäl det rätt lugnt. Jag hämtade upp min klänning inför Fotbollsgalan imorgon. Jag tog promenader med hunden och jobbade lite. På kvällen var två av min mans vänner här. Efter en stund började de diskutera genusfrågor alla tre. Jag satt och tjuvlyssnade ett tag innan jag la mig i. Det var både kul och intressant!

Idag blir det jobb, plugg, vovven och träning. Ikväll tänkte jag göra ett litet hemmaspa inför galan imorgon.

20121111-110152.jpg

20121111-110142.jpg