Min helg

Vilken rolig helg jag har haft! Mycket skratt men väldigt lite sömn.

I fredags var jag ute med min kompis Maria. Det var rätt spontant och oftast brukar ju det bli bäst. Vi gick till en liten bar på Kungsholmen, minglade och hade jätteroligt. Vi drack inte mycket, men vi dansade desto mer. Jag fick en sådan extrem adrenalinkick! Jag älskar verkligen att dansa och att då få göra det till bra musik, men rätt lite folk på dansgolvet och känna att jag kan dansa precis hur jag vill. Jag struntade verkligen i hur jag såg ut och dansade som om ingen såg. Glädjekick!

Elin Fagerberg Lemon bar elinfagerberg.se Elin Fagerberg och Maria Eriksson elinfagerberg.se

En timme efter att jag kommit hem på natten vaknade vår dotter. Pigg och glad. Det tog över två timmar att söva om henne. Phu! Den energin är svår att hitta mitt i natten. Det slutade med att min man fick gå upp och leka med henne en stund innan jag nattade henne bredvid mig. Jag somnade till sist med barnet på armen och taxen mellan knäna. Mysigt!

Igår var vi bjudna till min mans kollega som hade en inflyttningsfest i en fantastisk nybyggd lägenhet, även den på Kungsholmen. Flera av deras kollegor var där och jag känner inte dem som tidigare. Men det var jättetrevligt! Härliga människor och avslappnad stämning. Jag åkte hem tidigt med vår dotter och fortsatte kvällen med soffhäng efter att hon somnat.

elinfagerberg.se fest hos Sandra elinfagerberg.se

Även denna natt vaknade vår dotter pigg. Ingenting tycktes hjälpa. Det har varit rätt många vaknätter den här veckan och jag är helt slut. Den stunden hon sover på dagen jobbar jag så då kan jag inte ta igen något. Idag känns min hjärna som någon form av pudding. Allt är lite luddigt. Lägg till huvudvärk på det och jag är inte mitt bästa jag. Och ikväll måste jag jobba. Tjolahopp!