Min helg i Småland

Jag har en av de mest stressiga veckorna någonsin bakom mig. Jag har jobbat med ett stort tidningsjobb med väldigt kort deadline samtidigt som jag har tagit hand om min lilla dotter och hund. Så fort hon somnat har jag skrivit som en liten galning. Magkatarren kom givetvis som ett brev på posten. Men nu är allt inlämnat. Phu! 

I helgen har jag och Lilla M varit i Småland. Vi tog tåget ner och det gick faktiskt rätt bra. Här nere har vi träffat familj, vänner och varit på min guddotters kalas. Jättetrevligt! Sen har vi lekt riktigt ordentligt. Det har varit en väldigt onyttig men trevlig helg. Nu väntar Pressveckan på mig när jag kommer hem. Då jag springer runt till alla PR-byråer och kramar om branschkollegor. Det ska bli jättekul att spana in allt vårmode och nyheter på skönhetsfronten!