Min kaosiga vecka

Error? Nä, bara galet mycket att göra. Men snart är jag tillbaka på banan igen och jag har flera intressanta blogginlägg planerade för dig. Idag börjar min lilla flicka förskolan och min föräldraledighet är därmed slut. Det känns jättekonstigt, lite läskigt men spännande. Inskolningen är i full gång och jag håller tummarna för att den ska bli så smidig som möjligt.

Imorgon börjar min stora tjej förskoleklass på en av Stockholms största skolor med 1000 elever. Min lilla snart sexåring. Det känns helt galet. Hon är väldigt nervös idag men jag undrar om inte jag är mest nervös. Det är så mycket som står på spel när en börjar skolan. Hur det går i skolan påverkar ju resten av ens liv. Då tänker jag inte på hur fort du lär dig multiplikationstabellen utan gruppdynamik och vilken roll du får i en grupp. Hon är väldigt social så jag håller mina tummar för att hon ska hitta rätt.

Dessutom börjar sexåringen på kör och jag åker iväg till Linköping i helgen. Lägg till min mans galna arbetstider, vår älskade vovve och allt annat som hör vardagen till. Det blir en dag i taget den veckan helt enkelt.

Den här sommaren har å ena sidan varit underbar med mycket häng med min lilla familj. Å andra sidan har en närstående drabbats av svår sjukdom så mina känslor har hela tiden varit tudelade – tacksamhet, lycka, kärlek och galet mycket oro. Nu är snart hösten här och förhoppningsvis kommer vi komma in i nya rutiner. Det känns definitivt som en nystart efter allt som har hänt de senaste åren och efter graviditet och föräldraledighet. Det ska bli spännande!

Nu ska jag ut och bada!