Min lördag

Tåget är fullt av folk och jag sitter och väntar på att det ska börja rulla. Jag ska åka tillbaka till Stockholm igen efter ett intensivt dygn i Göteborg.
Idag har jag hållit en utbildning för Oriflame. Vi har pratat om huden, hudvård, make up, kroppsvård, hårvård och doft. Det var superkul!

Att få in så många ämnen under en dag gör att flera delar går i ett snabbt tempo. Det gäller att försöka få med sig alla deltagare och hålla energin och inspirationen uppe. Jag gav allt, så nu känner jag mig ganska utschasad. Jag hade tänkt jobba och skriva en artikel på tåget. Men det blir inget med det. Jag ska läsa i en bok och vila istället. Det ska bli skönt att vara tyst efter att ha pratat oavbrutet en hel dag.
Men dagen har varit jättekul! Det var väldigt härliga deltagare och jag fick prata om min passion – skönhet.

20130413-183638.jpg