Min midsommarhelg

Jag har haft en fantastisk midsommarhelg i Växjö där jag är uppväxt. Vi tillbringade midsommarafton hos min äldsta syster. Hon bor superfint med strandtomt och utsikt över små öar. Det kan nog inte bli mer idylliskt än så.

Det var jag och min lilla familj, min äldsta syster med familj och våra föräldrar. Vi åt traditionell midsommarlunch och jordgubbstårta och promenerade bort till det lokala firandet en bit bort. Som tur var hann min dotter dansa med sin mormor. Jag var lite senare och kom fram lagom till “raketen”. Synd! Jag älskar att dansa. Även runt en fallossymbol med okända människor.

Vi hade femkamp (fyrkamp) när vi kom tillbaka. Mitt kassa självförtroende när det kommer till liknande aktiviteter höjdes en smula när jag kammade hem en andra plats. Yay! En kan även som enögd.

Hundarna fick glatt springa omkring lösa och Maggie var så glad då hon sällan får tillfälle för det i Stockholm. Men i efterhand har jag fått höra att hon smet när ingen såg henne och promenerade morskt in till syrrans granne för att äta upp deras kattmat. Haha! De stod i köket och hörde ett tipp-tapp, när de vände sig om stod en främmande tax i köket. Hon tar för sig av livet, Maggie.

Vi åkte hem rätt tidigt då min lilla bebis protesterade högljutt efter dagens alla intryck. Men det var rätt skönt då jag var vansinnigt trött.

Resten av helgen var lugn. Vi besökte min svärmor i Värnamo på midsommardagen, grillade hos mina föräldrar på kvällen och sedan åkte vi tillbaka upp igår. Den här veckan ska jag skriva en längre artikel till en tidning och nästa vecka är det semester. Ljuvligt!

Jag hoppas att du hade en lika fin helg som jag!