Min roliga helg!

Vilken underbart rolig helg jag har haft! I fredags var jag på födelsedagsmiddag hemma hos underbara Lina. Ni anar inte vad hon hade fixat! Hon bjöd på tre rätter med bland annat hembakat surdegsbröd, bruschettaröra, oxfilé (nä inte till mig 🙂 ), chevrost, tre olika såser, mandelpotatisgratäng, citronmarängtårta och en hel del annat (ja, jag är ännu mätt…). Hon hade dukat i ett romantiskt tema med färska blommor, egengjorda bordsplaceringar och vackra ljus. Lina är galet kreativ! Och då kan vi lägga till att hon är höggravid.

bild-81bild-80bild-79bild-78

Förutom jag och Ian, Lina och hennes Stefan, var även Tanja, hennes Jocke och en tjej som heter Cilla med. Fantastiska människor! Jag var helt lyrisk även när jag vaknade upp på lördag morgon. Man behöver verkligen få umgås rejält ibland. Ni vet när man får skratta tills det känns som om lungorna ska hoppa ut.

bild-76Jag och Lina

Och lägenheten var lite som att komma hem till Pippi Långstrump. Helt underbar! Jag vill genast flytta in.

bild-75bild-77

På lördagen var jag ännu glad när jag vaknade och resten av dagen jobbade jag. Jag skrev utbildningsmaterial och artiklar. Jättekul!

På kvällen åkte jag ut till Solna för att gå på tjejfest hos min supersöta vän Camilla. Vi var åtta tjejer och även det var jätteroligt. Efter det åkte vi vidare till Lokal på Kungsholmen. Det är verkligen ett ställe i min smak. En bar fylld med roliga människor och mängder med spontandans. Jag dansade från början till slut!

bild-82Fina Camilla

Jag kan inte säga annat än att helgen har varit helt fantastisk! Galet intensiv, men rolig. Idag har jag varit rejält trött. Men jag har hunnit med en del ändå. Bland annat har jag gått igenom mängden av mail med tävlingsbidrag från förra veckan. Alla vinnare kommer på bloggen imorgon!