Min vecka bestod av pressveckan

Den här veckan har det varit pressveckan igen. Det känns som om det bara var en vecka sedan sist. Det betyder att de flesta av Stockholms PR-byråer som är inriktade på mode har öppet hus för journalister, skribenter och stylister. På plats visas modet för kommande säsong upp. Den här gången var det alltså dags för vårmodet för 2014. De senaste säsongerna har flera byråer passat på att även visa upp nyheter in skönhet. Samtidigt bjuds vi på oändligt många dumplings, kakor, rulltårtor och chokladpraliner.

För mig som skriver både skönhet och mode blev det en språngmarsch. I tisdags besökte jag elva-tolv ställen. På kvällen blev jag rejält förkyld så de resterande dagarna tog jag det lugnare. Men vem kan säga nej till att klämma och känna på vårens hetaste plagg och dofta och kleta med nya krämer?

Här ser ni lite av allt jag kikade på. På bilderna kan ni bland annat se Morris, Röhnisch, Bea Szenfeld, Lipsy, Edvin Trieu, Story by Krantz & Siegler, Borsalino, Louis Vuitton, och en adventskalender med nagellack från Ciate.

bild-108bild 2-10 bild 5-4 bild 3-8 bild 4-5 bild 1-10bild 3-9 bild 2-11 bild 5-5 bild 1-11