Min vecka – Trump, snöstorm och deadlines

Vilken galen vecka det har varit! En kvinnohatare på en av världens högsta poster, Stockholm lamslaget av snöstorm och jag har suttit instängd med flera deadlines. Det har minst sagt varit intensivt.

Det har varit tjockt med jobb för mig den här veckan med flera deadlines samtidigt. Det har slutat med huvudvärk på kvällarna, men nu är det mesta färdigt, vilket känns otroligt skönt! När jag var mitt uppe i allt kändes det som om jag bara stod och stampade och blev jag färdig med en artikel var det bara att hoppa på nästa. Research, intervjuer och skriva, skriva, skriva. Jag har inte hunnit med möten och andra planer men jag är glad och tacksam att få göra det jag älskar.

I onsdags fick jag en kort paus då jag trots snöstorm och deadlines var på Gildaskolan på Sveavägen i Stockholm för att få en pedikyr. Mina fötter var helt bortglömda efter att ha varit gömda i stängda skor så länge. Det var superskönt att få bli lite ompysslad och jag är jättenöjd med mina glansiga tånaglar. Nu behöver jag bara en solsemester för att visa upp dem. Varje gång jag kommer till Gilda blir jag väldigt nostalgisk och minns när jag själv pluggade till hudterapeut för många år sedan.

pedikyr-gildaskolan

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Norrköping. Jag ska möta upp min bästa vän Cissi där. Hon bor i Växjö där jag är uppväxt och eftersom vi inte hinner ses så ofta möts vi istället i en annan stad och umgås riktigt intensivt. Jag känner att jag behöver det. Få vara utan alla krav en stund. Vi ska shoppa, dricka vin, gå på restaurang och bo på lyxiga The Lamp Hotel. Jag googlade mig fram till dem och håller tummarna för att är lika fint som det ser ut på bilderna.

elin-fagerberg-norrkopingÄntligen egodygn med Cissi! 

snostorm-och-hundpromenad

Maggie är överlycklig för all snö och skuttar glatt fram så länge vägen är upptrampad. Annars är hon för liten för att komma fram.