Mina hårräddare!

Jag har flera räddare i nöden för mitt hår. Hårinpackningar, schampon, hattar och accessoarer. Ni vet de där som räddar en när inget funkar.

Och sen har jag de här tre grymma produkterna.

Kerastase och Maria Nila

Carré Lisant från Kérastase är ett utslätande papper. Du som har testat blotting paper tidigare vet nog ungefär vad jag talar om. Fast det här fungerar tvärtom. Istället för att matta ner, hjälper pappret till att ta bort frizz och minskar flygigt och statiskt hår. Det här är perfekt till handväskan. Men ett stort minus för att den är limited edition. Dags att bunkra! Ca. 229 kr.

Maria Nila lanserade en stylingserie för ett tag sedan och jag är fullkomligt kär i torrschampot. Puff, puff och sen är håret fräscht med volym. Även när håret “måste” tvättas samma dag. Det är det bästa torrschampot jag har provat – drygt och effektivt. Ca.129kr

Ok, det blev visst två produkter från Maria Nila. Deras Colour Refresh räddar mig mellan frisörbesöken. Den fräschar upp färgtonen och ger glans. Den täcker inte mina små grå. Men det funkar riktigt bra för att fräscha upp resten. Ca. 249 kr.