Mina skönhetstips i Amelia

I det senaste numret av Amelia blev intervjuad och fick dela med mig av mina bästa skönhetstips och favoritprodukter. Så här såg det ut och nedan kan du även se frågan som inte fick plats i tidningen.

Jag berättar bland annat att jag låter mitt humör styra hur jag vill sminka mig och se ut. För mig är makeup ett verktyg som jag kan uttrycka min personlighet, stil och mitt humör med. Jag kan också påverka mitt humör med hjälp av makeup. Sämre dagar kan jag känna mig ännu sämre om jag till exempel har en knepig nyans på min foundation och känner mig “fel” resten av dagen. Eller kan humöret bli betydligt bättre om jag ser piggare ut än vad jag känner mig. Fake it til you make it!

En fråga fick inte plats i Amelia, här kommer den.

När kände du senast “wow” när du testade en produkt? Vilken var det?Oh, det måste ha varit Trio Rebalancing Moisture Treatment från Skinbetter Science nu i vintras. Fantastisk! 

Den krämen vann också Swedish Beauty Awards i sin kategori. Den är magisk! Skinbetter Science är ett märke vi inte har hört så mycket om än men jag tror att vi kommer höra betydligt mer.

Min Maggie sniffar lite på Emma och Amelia.