Minnie mouse på naglarna

OPI släpper snart en kollektion med inspiration av Minnie Mouse. Den innehåller tre olika röda och rosa lacksamt ett glitterlack med rosa hjärtan i.

Glitterlacket är väldigt fint på. Men jag tycker att de brukar vara lite svåra att få bort. Vill ni se hur det blir kan ta en titt hos fina Sanna. Men jag kunde låta bli att måla på lite glitterlack med hjärtan på tårna. Men jag låter bli att lägga ut en bild på dem här. 🙂

Jag tycker att den här kollektionen är supersöt och väldigt fin. Jag gillar att lacken är högpigmenterade och att det bara räcker med två lager.

Här ser ni två av färgerna, If you moust, you moust och I´m alls ears. Det första är ett cremelack och mer täckande. Det andra innehåller skimmer.

Kollektionen kommer ut i slutet av juni.

Bild på de fyra lacken är från The Beauty Scoop