Miss Li <3 Indiska

Jag har tidigare skrivit om samarbetet som Indiska har med Miss Li. Igår kväll var jag på Scandic Malmen för att spana in och klämma och känna på några av nyheterna. Oj, vad mycket fint det fanns! Det här är verkligen en kollektion i min smak. Jag älskar 60-70-tals inspiration och det är precis det som den här kollektionen bygger på. Färgglada klänningar med stora mönster eller avstramat svart blev som två röda trådar. Jag gillar att 10% av varje sålt plagg går till Wateraid.

Allt började med att Miss Li plockade ut favoritplagg ur sin garderob och släpade med en hel väska med plagg till Indiskas designers. De bestämde sig först för att göra en grön hatt (min absoluta favorit) och gick sedan vidare med resten av kollektionen.

Annars blev jag mest kär i en knallgrön klänning i “min” modell. Den MÅSTE jag ha! Jag gillade också ett väl tilltaget halsband i svart med gulddetaljer. Jag missade tyvärr att plåta det. Men jag skulle inte heller tacka nej till någon av de blommiga klänningarna.

Den 7 augusti landar kollektionen i butik.

Indiska Miss Li Miss Li Indiska