Mitt besök hos frisören

Igår besökte jag underbara Tindra för att fixa utväxen och klippa bort de slitna topparna. Det var så välbehövligt!

Utväxten färgades med en beige ton som stämmer väl in med mina längder. Längderna klipptes med ungefär tre cm. Jag har haft olika varianter på beige blond i flera år. Jag tycker att det är lättmatchat och att det passar mig bra. Eftersom jag använder så många olika färger i smink och kläder behöver jag en hårfärg som funkar till det mesta. Efter färg och klipp fönade Tindra det med rundborste för ett lätt och luftigt resultat. Jag är supernöjd! Det är otroligt vad jag påverkas av hur mitt hår ser ut. Jag blir så mycket gladare när jag känner mig fin i håret.

bild 2-5Före – trist utväxt och helt ostylat. 

bild 1-5Efter

Tindra är inte bara en jätteduktig frisör utan också en fantastiskt gullig människa. Jag kan rekommendera henne varmt! Oktober ut har hon ett erbjudande på sin salong i Solna.

IMG_6569