Mitt besök hos frisören

I samband med Bloggers Battle upptäckte jag Salong Vita. Och faktum är att det är Stockholms största frisörsalong med hela ARTON frisörer!

Efter att vi varit där med tävlingen blev jag nyfiken på den nya hårfärgen från Inoa och igår var jag tillbaka på salongen för att testa den. Ägaren själv, Maria tog hand om mig. Vi valde att fylla i botten med en lite mörkare blond nyans som bara är någon nyans ljusare än min egen naturliga (mörkblond/mellanblond). Efter det fyllde vi istället i med lite ljusare slingor för att lätta upp helhetsintrycket och ge liv. Längderna lät vi vara men toppade håret för att få bort det slitna.

bild (51)

Frisören Maria

För mig som har en väldigt känslig hårbotten var den här färgen super. Jag kände faktiskt ingenting alls. Det var också skönt att den är helt doftfri. Jag kan tänka mig att det är ännu skönare för frisörerna som jobbar med det hela tiden.

Maria är verkligen en underbar människa. Hon är lyhörd, kompetent, noggrann och väldigt gullig. Hon berättade att hon köpte sin första salong när hon var 20 år och idag lever hon sin dröm. Det är så inspirerande!

Före

Fixa håret

 

Efter

 

Elin Fagerbergbild (49)

 

Nu ser det lite ljusare och gulare ut än vad det egentligen är. Men jag gillade filtret på Instagram, så jag struntar i det :).