Mitt besök i Amadores

Igår besökte vi Amadores som är en turistord ungefär 15 minuter med taxi från Maspalomas. Jag var där med min familj för sex år sedan och älskade det.

Amadores strand elinfagerberg.se

Den här gången hyrde vi solbäddar på Amadores Beach Club, drack milkshake och badade i havet. Det var underbart! Det var kallt, men skönt. Inte “ont-kallt”. Vattnet var klart och vackert turkost. Magiskt! Lilla M var mindre förtjust i havet. Hon verkade mest tycka att det var läskigt stackaren, och ville inte bada. Hon hämnades på mig genom att hennes blöja läckte på mig innan utflykten var slut. Haha!

Amadores beach elinfagerberg.se Amadores beach club elinfagerberg.seElin Fagerberg Amadores elinfagerberg.se

Min beachmakeup bestod av concealern Cover all mix från Make up Store, ögonbrynsskuggan Perfect compact brow powder från IsaDora, krämögonskuggan Turqouise Waves från Sephora som jag tyvärr tror har utgått, ögonpennan Lasting Drama 24h från Maybelline samt mascaran Mascara från Ellos. Jag har knappt använt smink här men det var kul att lägga lite krut på ögonen. En fem minuters variant med färg.

Efter middagen och nattning av lillan satte jag mig på terassen för att jobba. Jag har flera texter på G. Det var inspirerande att sitta utomhus och höra syrsorna spela. Mysigt!