Mitt besök på Daisy Beauty Expo

I lördags var det äntligen dags för skönhetsmässan Daisy Beauty Expo på Tändstickspalatset i Stockholm. Mässan var för skönhetsbloggare, ett gäng skönhetsjournalister och några få livsstilsbloggare. Bland utställarna syntes bland annat Dior, Depend, L´Occitane, Alqvimia, REN, Decleor och Bosch. Vi var ca. 75 besökare som gick på föreläsningar, minglade, åt supergod mat, drack jättegott vin och besökte alla utställare. Jag hade otroligt roligt! Och jag kramade förmodligen fler än jag gjorde på mitt bröllop. Nästan “alla” var där. Man kunde riktigt känna på den glada energin i lokalerna. Och nu två dagar efter är jag ännu glad!

Elin Fagerberg och Linda HörnfeldtFina Linda Hörnfeldt var en av alla jag kramade. 

Flera av utställarna hade nyheter. Ett helt nytt märke som presenterades var Medik8 som jag blev otroligt nyfiken på! Det är ett hudvårdsmärke som kör hårt på C-,A- och E-vitamin. De har flera syrebehandlingar och ett av det bästa – de tillverkar mindre batchar. Produkterna hinner därför aldrig bli gamla utan de aktiva ingredienserna hålls potenta och produkterna fräscha. Hade jag drivit salong, hade jag spanat in märket.

DBexpo 7day DBexpo Alqvimia DBexpo Apoliva DBexpo Dermalogica Dbexpo Kimovi DBexpo Medik8DBexpo Bareminerals

Andra nyheter var 7Day från Depend – en hybrid mellan nagellack och gellack. Pur Minerals lanserar en foundation i sprayflaska. Dior kommer med en ny foundation. Apoteket har lanserat fotvårdsprodukter, Bon Natural Oils och Bliss kommer med nya ansiktsrengöringar. Dermalogica presenterade en ny hudvårdsserie som lovar att kunna bleka pigmentfläckar och ge lyster.

Melvita är ett annat nytt spännande märke som snart kommer lanseras. Deras parfym doftar ljuvligt!

Dbexpo Dior DBexpo Melvita DBexpo Restylane

Den bästa nyheten är nog ändå den gänget från Restylane avslöjade. Under 2015 kommer det komma en ny certifiering för alla som injicerar. Alltså en gemensam för bland annat de som injicerar Restylane och Juvederm. Hurra säger jag! Tidigare har reglerna för vem som får injicera varit väldigt luddiga.

Det var flera aktiviteter på plats. Jag fick bland annat naglarna fixade av ljuvliga Frida Selkirk, Sveriges främsta nagelexpert. Mitt hår lockades av Björn Axen och Dior erbjöd ett litet doftexperiment. Spännande!

DBexpo NaglarDBexpo Dior doft

Jag älskar skönhetsmässor! Det har blivit många besök på olika skönhetsmässor för mig genom åren. Bland annat i Stockholm, Malmö, Dusseldorf, Las Vegas och New York. Men jag tror faktiskt att det här var den bästa! Det var bra information, roliga människor, intressanta föreläsare och fantastiska lokaler. Schemat var välplanerat och mat och vin fantastiskt gott!

Jag älskade att gå på en mässa anpassad för press och som inte var i en tråkig mässhall. Allt var superbra fixat och välplanerat av Kicki och Sam från Daisy Beauty. Ett varmt tack till er!