Mitt Kuala Lumpur

Det var så otroligt mycket intryck igår så jag skulle inte kunna skriva hälften. Vårt flyg från Amsterdam till Kuala Lumpur var inställt. Istället fick vi flyga via Kuwait.

Efter mycket om och men kom vi äntligen fram igår runt lunch lokal tid. Det var underbart att kliva ur planet i ett varmt Malaysia!

Ni anar inte vem jag pratade med igår. Tre gånger till och med. Ingen mindre än fantastiske Jimmy Choo!! Första gången hade jag ögon stora som tefat och han kom fram och tog i hand och frågade hur jag mådde. Haha! Det såg nu ut som om jag skulle sMer om det äventyret får du senare läsa om i en artikel.

Jag började min tidiga morgon med att simma. Det var ljuvligt! Men om min gamla simlärare hade varit här, hade hon haft endel att klaga på… “Upp med rumpan Elin! Ner med huvudet!”

Nu är det dags för frukost och ännu en dag i Kuala Lumpur!

20130329-080629.jpg

20130329-080636.jpg

20130329-080842.jpg