Modeveckans andra dag

Modeveckan retail har ju varit i veckan. Jag var främst ute  och sprang igår och idag. Den största tiden hängde jag runt med Delinda.

Jag har sett mycket 90-tals- och 40-talsinfluerat och en hel del punk hos kedjorna. Men också många stickade, kortare tröjor och koftor, som var otroligt fina. Min favorit är den stickade tröjan i gult med fickor som kommer från MQ. Gult är också den dominerande färgen tillsammans med lila och orange. Ett av de vanligaste trycken är lite inkainspirerat etniskt tryck. Annars såg jag mycket nitar och andra roliga detaljer eller helt rena färger.

Bilderna nedan är från gårdagen, då jag bland annat hann med Kappahl, Din Sko, Ellos, MQ, Lindex, Indiska och Casall. Ceannis besökte jag i tisdags och några av deras fina väskor kan du också se nedan. Casall hade en visning som gav mig rysningar av välbehag, så det kommer ett eget inlägg om dem.

[slideshow]

På kvällen var det en stor modefest med Stockholm Fashion Week. Men den var jag alltför slutkörd för att gå på.