Modevisning med Make up store

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMake up store har flyttat sitt huvudkontor till otroligt snygga och moderna lokaler på Södermalm. Igår hade de modevisning då de bjudit in journalister att få se looksen för januari, februari och mars. Att säga att jag är imponerad är en underdrift. Det var en kreativ och snygg visning med fyra olika looks. Rökmaskin, champagne, ljusshow, specialgjorda klänningar och tjugo modeller var några av elementen. Det var supersnyggt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALiiiite finare än mitt kontor.

Det pratades mycket om konturering med hjälp av skuggor och/eller highlighter. Den första looken var inspirerad av starka kvinnor med dramatiska ögon, rött läppstift och svart kajal på läpparna och markerade bryn. Den andra looken var inspirerad av havet och kändes organisk med turkosa och lila nyanser och väldigt mycket highlighter. Look nummer tre hade starka färger på både ögon, läppar och naglar men utan någon markering av ögonpenna. Snyggt! Den sista kändes elegant och klassisk med feminina toner som beige och korall. Den symboliserades av en brudavslutning av showen.

Flera nyheter lanseras också. Bland annat kommer det nya ögonskuggor som går att trycka ut direkt ur sin plasthylsa för att kunna lägga dem i paletter. Hurray! Jag använder en hel del av Make up store professionellt och jublar när jag slipper ta ut ögonskuggor med hjälp av en ljuslåga, kniv och många svordomar.

Tyvärr var det för mörkt för att få några bra sminkbilder. Look book bilder kommer jag visa er senare. Men här kommer bilder från showen fotad i rök och ett fantastiskt ljusspel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kläderna är skapade för showen och finns inte till försäljning tyvärr.