Modevisning och trädgårdsfest

Igår släpade jag med min fina vän Simon Leisjö på Mercedes Benz Fashion Week. Vi var och såg Busnel. Vi träffade bland annat Terese och Karin på plats.

bild-57

Jag och Terese (Jag var inte så förvånad som jag såg ut 😉 )

Jag tycker att själva modevisningen var lite slätstruken. Jag hade gärna önskat att de tagit i lite mer. Kanske lagt till fler showpieces eller göra något oväntat. Men jag älskade flera av plaggen! Busnel skapar fantastiska kläder som känns som franskt/svenskt. Vårkollektionen är inspirerad av franska kolonialismen. Vissa plagg var väl damiga för mig. Medan andra var riktiga guldkorn!

Krämiga nyanser blandades med skarp fuschia.

_KLF6849 _KLF6907 _KLF7003 _KLF7020 _KLF6804_KLF6915

Efter visningen åkte jag och Simon till Stadions Läkarmottagning. De hade en trädgårdsfest tillsammans med tidningen Me & Me. Stadions Läkarmottagning har precis startat upp webshopen Militusmedical där man hittar en mängd skönhetsprodukter som de använder på kliniken. Vi smet också ner till kliniken och kikade runt. De gör främst klassiska ansiktsbehandlingar och AHA men mer ska vara på gång.

Under kvällen bjöds det på mousserat och tjusig rulltårta. Vi hade jättetrevligt! Det är verkligen härligt att vara på event utomhus när vädret är så ljuvligt!

bild-56

Simon och jag!

bild-60 bild-59

bild-61

Min oufit för kvällen:

Kavaj: Mink Pink

Linne: American Apparel

Byxor: okänd butik i KL

Skor: La Redoute

Väska: Aldo

Örhängen: vintage

Solglasögon: Ray Ban