Moscow – julkollektionen från Make Up Store

Make Up Stores julkollektion är minst sagt udda i år. Moscow har inspirerats av starka ryska kvinnor runt skiftet mellan 1980-1990-tal. De där som tar i lite för mycket och blandar stilar lite hur som helst. More-is-more! Det är faktiskt rätt kul. Det udda gör det spännande!

LOOK Moscow

Jag vill verkligen, verkligen ha de där örhängena..

Nedan ser ni produkterna i kollektionen. Är det något du tycker ser bra ut? Jag tycker att glitter-eyelinern ser väldigt fin ut! Jag gillar också necessären. Men jag är lite mer skeptisk till nageltipparna. Det är inte riktigt min kopp te.

Lite leopard på det här så!

Lagoon_MicroshadowDagger_Microshadow_MUS_PRINT

Volga_microshadow_183623SparklingBrown_GlitterEyeliner_222483Babushka_SlimLipstick_152926 Bag_Babushka Melissa_nailpoish_219627 NailTipsRussia_Tools_281251

Вы смеете девушки?!!