Möte med högsta hönset

Igår morse var jag på ett pressmöte med Jane Iredale. Vi var ett ganska litet gäng redaktörer och frilansskribenter som åt frukost och lyssnade på grundaren själv, Jane Iredale.

Jane Iredale kommer från början från England men bor idag i USA. Märket grundade hon 1994 och idag finns det i 50 länder. Hon visade sig vara en liten sparvliknande, men väldigt vacker och kunnig kvinna. Jag tycker att hon ingav stort förtroende och hon verkar vara både ödmjuk och en ledartyp.

Allt började med deras mineralpuder men idag är sortimentet ganska brett. Vi fick kika på lite höstnyheter som ni kommer få mer information om när det närmar sig. Men jag kan avslöja att det var en BB cream och en primer. Spännande!

Redan nu lanseras en ny färg på rouge och en på ögonskugga. Den nya skuggan heter Magic och är en intensiv blåturkos färg. Rouget heter Awake och är i en mild färg i gammeldags rosa nyans. Jag tänkte visa dom här i dagarna. De ska bli intressant att se hur de blir!

Annars är de bästsäljande skuggorna från Jane Iredale, Taupe och Peach Sherbet. Användarvänliga och väldigt typiskt svenska…