Möte med självaste Essie

I veckan var jag på stort beautykalas med nagellacksmärket Essie. Det var supertrevligt!

Grundaren Essie var på plats och bjöd på sig själv under en lång föreläsning. Hon berättade hur hon hade startat allt och hur hon kommit på flera trender. Väldigt osvenskt men kul! Hon var otroligt engagerad och sprudlande. Och vacker! Jag blev inspirerad både som skönhetsjunkie och skribent. Men också som entreprenör.

Essie grundades redan för 30 år sedan av Essie Weingarten. Idag finns märket i fler än 101 länder. Varje år lanseras det fyra nya kollektioner. Höstens kollektion heter Coctail Bling och är inspirerad av juveler. I Sverige säljs de hos Kicks.

Vi blev bjudna på smoothies och macaroons som var inspirerade i färgen av Essies lack. Efter mötet var det mingel med italiensk buffé, vin, livemusik och de som ville fick manikyr. Allt var riktigt fint inrett och fixat.

Efter mötet gick jag vidare till Vampire Lounge med fina Helena, Tina och Carina. Det blev en riktigt lyckad kväll!

På bilderna ser du förutom mig och Essie även Karin, Helena, Tina, Carina och manikyren på Åsa och på Linnea från Solo. Ni ser också lacken från höstens kollektion. Visst är de fina? Vilken tror ni blir storsäljare? Klicka på dem för att se dem i större format.