Mys med Sensai

Jag kan väl erkänna att jag inte har testat så mycket utav Sensai´s produkter. Men i onsdags fick jag en ansiktsbehandling med dem. Och vilken behandling jag fick! 90 min av bästa lyxen. Det var en extremt lång massage i den som även inkluderade dekolletage, händer och övre rygg. Varav en stor del var shiatsumassage. Det var otroligt skönt!

Tidigare har jag varit lite skeptisk till produkterna. Men det har mest varit för att jag testat ett schampo från dem som luktar tant. Men under behandlingen möttes jag av flera härliga dofter från olika produkter.

Alla Sensai´s produkter innehåller silke. Den första produkten de lanserade med silke kom redan 1936. Tufft tycker jag!

Mer om produkterna kommer längre fram. Sensai säljs på bland annat Kicks. Behandlingar med deras produkter kan du få på utvalda salonger. I Stockholm heter den salongen just Sensai.

Tips! Har du en stressig dag? Klicka dig in på deras hemsida, blunda och lyssna på musiken. Passa på att djupandas och sträcka ut dig ordentligt.