Nagellack från The Body Shop

För många år sedan när jag var anställd av The Body Shop hade det ett litet sortiment av nagellack. Jag tror att det var sex stycken. Tyvärr var inte kvalitén den bästa och färgerna var riktigt tråkiga. De fanns inte kvar så länge innan de togs bort ur sortimentet.

Men nu har de lanserat en ny kollektion med 24 färger. Och jag gillar dem! Det är en bra bredd av färger. Här har jag testat fem av dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mint Cream, Red My Mind, Hemp Over Heals, Rosy Cheeks och The Body Shop Green. 

Jag har målat två lager av varje färg. Lacket ger en jämn och bra täckning. Penseln är bra men hade kunnat vara bättre. Jag hade velat ha lite mer spänst i den.

OBS! The Body Shop är ett av de företag som anlitar mig. Bland annat som utbildare inom makeup. Men de sponsrar inte mina blogginlägg eller min blogg och jag försöker vara opartisk när jag bedömer deras produkter.