Nagellack och dans

Ikväll har OPI haft pressevent och visat våren 2014. Vi var på Hells Kitchen vid Stureplan och lyssnade på härliga nyheter. Vårens kollektion är inspirerad av ett sexigt Brasilien. Spännande nyanser av gult, korall och cerise samt ett gäng nudenyanser sätter tonen. De ser helt ljuvliga ut! Förutom den här kollektionen kommer det även en serie lack i samarbete med Gwen Stefani. Ett halvmatt svart lack och ett rosa kan bli mina favoriter från den serien.

bild 2-16Kickis naglar längst upp till vänster.

Men det var inte bara nagellack som var roligt. Den brasilianska maten och musiken var också fantastisk. Jag kände att benen liksom inte kunde vara stilla. På dansgolvet/scenen stod det tre professionella dansare och jag ville inget annat än att skutta upp och dansa med dem. Men jag vågade först inte. Hela stället var fullt och ingen annan dansade. Men man ska väl göra det man tycker är roligt? Sagt och gjort. När jag tagit mod till mig släpade jag med mig Aida upp och shejjkade loss! Elin från Frida förlag och Lina hoppade också upp. Vi hade så otroligt roligt!! Jag kommer aldrig glömma den här pressvisningen. Glädjehormonerna sköt i höjden och jag sitter ännu här glad och skriver flera timmar senare. Samtidigt inser jag att några av mina roligaste och finaste minnen i livet är när jag har dansat. Ganska hemskt att jag inte gör det regelbundet längre.

bild 1-16