Några av alla nya sminkkollektioner

Äntligen har de börjat poppa upp nya sminkkollektioner i butikerna! Och de närmsta veckorna händer det ännu mer. Nu har jag ju skrivit om några nya kollektioner tidigare, bland annat Isadora och MAC. Men här kommer fler av mina favoriter.

Nars lanserar High Seize med kalla ögon och varma läppar. I kollektionen finns det bland annat en orange läppkrita och ögonskuggspaletter med lila/guldig-ljusgrått och lila/turkost.  Lila läppglans och orange nagellack är andra nyheter.

7674bbde-d632-4468-9bff-cfac76e04c29

eaa3b365-3836-4afa-be21-c7b64d203fa7

Make Up Forever lanserar Arty Blossom Spring med en vårvacker ögonskuggspalett. Den innehåller åtta olika färger med tre olika formulas. Jag tycker att färgerna ser väldigt fina ut!

arty_blossom_palette_45905

The Body Shop lanserar två nya färger på Shimmer Cubes och två nya läppglans. Shimmer Cubes är ögonskuggspaletter med fyra rejäla ögonskuggor vardera. Namnen är inte så spännande – Brown nr. 30 och Pink nr. 26. Men jag gillar färgerna. Jag föredrar helt klart att använda dem med fuktad pensel. Det ger ett mer intensivt resultat. Bäst färgkombination är det i den bruna paletten. Den rosa saknar en mörkare färg, men går utmärkt att kombinera med andra färger. Läppglansen kommer i två glittriga varianter – rose och vanilla.

Spring Trend Collection 2014

Fusion är namnet på Make Up Stores februarikollektion. Make Up Store kommer komma ut med nya kollektioner varje månad så vi har mycket att se fram emot. Februari är färgstarkt med cerise läppar och lila ögon. Vackrast är de melerade ögonskuggorna och det riktigt intensiva läppglanset. Visst kan det vara något till Alla Hjärtans Dag?

Blue Venato elinfagerberg.se Fusion Clematis läppglans FUSION_Volcano

Lancome släpper French Ballerine, en vårkollektion som är ungefär lika ljuv som namnet. Det jag gillar mest i den här kollektionen är Mono Eyeshadows med sin fluffiga konsistens och rouget vars nyans passar väldigt många. Ögonskuggspaletten är också fin. Den har en bra kombination av nyanser.

SPRING_PLVGF_DP1_HD291013.psd

Dazzling_DO114_Topaze_Dore.tif

Vi kan väl komma överens om att rosa och lila är två av de mest populära nyanserna i vår? Vilken kollektion gillar du bäst?