Nämen, inte ska väl jag?

Tidigare i veckan hade Malin en tävling på sin blogg. Hon lottade ut ett par Reebok RealFlex Fusion U-FORM+. Långt namn för schysst sko! Jag var givetvis med och tävlade och döm om min förvåning när JAG VANN! Ni anar inte hur glad jag är!

Min syster har utmanat mig i ett lopp i maj. Om allt går som det ska, har jag tänkt försöka släpa mig genom loppet. Som relativt otränad är det en rätt tuff utmaning (Betydelse: Elin är skräckslagen). Men ett par nya skor gör saken betydligt enklare.

Reebok

De flesta nya träningsskor lanseras med nya speciella egenskaper. Reebok RealFlex Fusion U-FORM+ (phu!) har en egenskap som passar mig, som lätt får skoskav, väldigt bra. Man kan nämligen forma hälen på skorna med hjälp av en hårfön. Det låter helknäppt, men det funkar. Först fönar man på skorna tills ett litet märke blir rött. Då sätter man på sig skorna och bär dem i minst två minuter så att formen hinner stabiliseras. Jag har haft mina på mig i över 25 minuter och tänker inte ta av mig dem. Så det så!

Stort plus för svart sko med vit sula! Jag gillar svarta skor, men köper det sällan eftersom jag är rädd för arga blickar på gymmet. Svarta sulor kan ju lätt ge märken.

Hurra!!! Och ett jättestort tack till Malin och Reebok!