Nashi lanserar stylingprodukter

Italienska Nashi har kört hårt med sina hårvårdande produkter de senaste åren. Min favorit är arganoljan. Nu lanserar de stylingprodukter som ett välkommet tillskott. Arganolja, linfröolja och marinkollagen är tre återkommande ingredienser i produkter.

I serien ingår det

Hair spray

  • Curly maker
  • Root boost
  • Sea salt
  • Shine thermo protector
  • Shaper
  • Fiber
  • Terra
  • Glue
  • Smoother

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har inte hunnit testa alla än. Men Shine thermo protector provade jag i måndags. Det är ett värmeskyddande spray som ger lite stadga och glans. Jag gillade det! Min man har testat vaxet Fiber som är ett matt stylingvax som ska ge stadga, definition och fyllighet. Han återkommer med en recension av den.

Den produkt jag är mest nyfiken på är Smoother. Det är en mjukgörande hårkräm. Jag hoppas att den kan bli en hit för mitt hår. Den ska blir riktigt spännande att testa.