Near, Close, Stay

GAP har lanserat tre nya, fina dofter – Near, Close och Stay. Alla tre känns både fräscha och våriga. De är relativt unga i doften men passar också dig som inte vill ha en så markant doft.

Near har bland annat mandarin, persika och bergamott i toppnoterna. Hjärtnoterna består av pion, jasminknoppar och persikoblomma. Basnoterna är vit mysk och sandelträ. Den är fräsch och fruktig med blommiga inslag.

Close är mer myskig och i toppnoterna finns citrus och mandelblomma. Hjärtnoterna är freesia, jasminblad och heliotrop. Basnoterna består av sandelträ, mysk, ambra och vanilj. Blommorna framträder mer här.

Stay känns som den yngsta doften i samlingen. Doften är också väldigt blå precis som flaskan. Men med blom- och träinslag. Toppnoterna är grön hydrangea, freesia och citronblomma. Hjärtnoterna i sin tur består av blå lotus, vit pion och blåklocka. Bland basnoterna finns bland annat mysk, vit ambra och sandelträ.

Min favorit är helt klart doften, Near. Jag tror att den kommer passa utmärkt i sommar när man vill ha lite lättare dofter.

Alla dofterna är Edt på 50 ml och kostar 295kr.