Nescafe Dulce Gusto

I veckan var jag och min Ian på ett roligt event med Nescafé Dolce Gusto. Det är en kapselmaskin för kaffe som ni kanske har sett på TV-reklamen?

Under eventet fick vi lära oss mer om latte-art och den som gjorde finast vann en ny Nescafé Dolce Gusto! Jag kämpade på med lysande ögon men det mesta blev faktiskt rätt fult :).

MEN! Ian vann! Hurraaaa! Så vi fick släpa hem en maskin. Riktigt roligt! Så nu ska jag öva mer på det här hemma och försöka bli duktig. Vi fick lära oss en hel del tips som jag tänkte lägga ut här om några dagar. Vi fick också härliga recept på goda kaffedrinkar som ni kommer få ta del av lagom till jul.

Skillnaden från Nescafé Dolce Gusto och dess konkurrenter är bland annat att man själv lätt kan styra mängd vatten och då få olika styrkor. Du kan också välja om du vill ha din dryck kall eller varm. Jag tänker göra iste i den i sommar!

Du kan göra allt från Macchiato till Espresso. Förutom kaffe finns det kapslar med Chai Tea Latte, Nesquick och iste bland annat. Vill du brygga vanligt svart kaffe så finns det kapslar med Zoega.

[slideshow]