No7 lanserar två nya serum

No7 – nya serum och glittrigt slajm

No7 har två nya serum på ingång och en ny produkt för att maximera upptaget av dem.

Brittiska No7 är duktiga på att skapa buzz kring sina produkter och är ett av världens största apotektsvarumärken i kategorin hudvård. De finns i hela 25 länder.

Under förra veckan blev jag inbjuden till ett event för att kika på nyheterna. Jag tog med mig min femåring och tur var väl det, för på eventet fanns det superkul pyssel för att förstärka labbkänslan. Nyheterna tillhör nämligen serien No7 Laboratories.

No7 lanserar två nya serum

Laboratories Firming Booster Serum ska verka kollagenstimulerande och på så sätt hjälpa till med hudens elasticitet och “stuns”. Den ska också vara återfuktande. Firming Booster Serum används lokalt för att punktmarkera där det behövs mer fasthet. Det är en snygg förpackning med en massageapplikator som du rullar över huden. Priset ligger på ca. 499 kr för 30 ml. Sådana här produkter är ju svåra att säga om de fungerar eller inte. Men jag tänker testa och se vad jag tycker.

Den andra nyheten är Laboratories Dark Spot Correcting Booster Serum som ska kunna reducera synligheten av pigmentfläckar. Bland ingredienserna finns bland annat extrakt från ärtväxetn sophora, indisk kursbärsväxt och C-vitamin som ofta används i blekande produkter. Likaså mullbär, lakritsrot och glukonlaktos. Den här produkten ska också användas lokalt där den behövs och bör användas direkt på pigmentfläckar. Använd alltså inte någon essens eller annat serum under. Priset ligger på 499 kr för 15 ml.

Den sista nyheten tillhör inte samma serie men funkar väldigt bra ihop med de andra produkterna. Serum Activating Pads är ansiktspads med AHA- och PHA-syror som peelar huden. Det gör att huden lättare kan absorbera efterföljande produkter, till exempel ett serum. Bäst är att använda dem på natten och i början räcker det om du kör dem 2-3 gånger i veckan. Ca. 239 kr för 60 pads.

På eventet fick vi blanda till glittrigt slajm. Det var inte bara femåringen som var lycklig över detta… De hade också ett pyssel där vi fick blåsa bubblor i färgat vatten och göra mönster på papper. Superkul!

Tänk att få blanda i så mycket glitter du vill i slajm. Det blev mer glitter än slajm….