Ny Body Butter från The Body Shop

Jag kommer ihåg när jag köpte min första body butter. Jag var sjutton år och var i Köpenhamn med min dåvarande pojkvän. Jag valde en med doft av Brazil Nut och jag minns att jag satt och smöjrde händer och armar under hela tågresan hem till Småland. Jag älskade den! Sedan dess har det alltid funnits minst en body butter i något av mina skåp.

För några år sedan fanns det en body butter med doft av Blueberry som jag tyckte mycket om. Nu är den tillbaka med några vänner under namnet Special Edition Blueberry. Nu finns det nämligen både body butter, shower gel, scrub, body lotion, lip butter och en söt duschsvamp i form av ett blåbär i serien.

The Body Shop Blueberry elinfagerberg.se

Jag har bara hunnit sniffa på produkterna ännu och de doftar precis som förr! Fräscht och bärigt. Jag är mest nyfiken på skrubben som ser ut precis som blåbärssylt. Den har en gelé-konsistens och relativt mycket korn. Jag blir genast sugen på scones… Den söta svampen misstänker jag att vovven snor så fort hon kommer åt!

Lip Buttern verkar bra. Men precis som de ordinarie Lip Butters så önskar jag att de var i en mer hygienisk förpackning där man inte behöver använda fingret.

The Body Shop skönhetsbloggMed lite scones och ost så! Eller om man vill ha en mjuk och len hud.

Är det någon produkt ni är nyfikna på?

OBS! Jag tar emot konsultuppdrag av The Body Shop. Bland annat som utbildare inom makeup. Men de sponsrar inte mina blogginlägg eller min blogg och jag försöker vara opartisk när jag bedömer deras produkter.