Ny kollektion från Marc by Marc Jacobs

För ett tag sedan öppnade ju Marc by Marc Jacobs sin egen butik vid Norrmalmstorg i Stockholm. Igår var jag där på pressfrukost. Anledningen var att deras kollektion Safari har släppts. Safari kommer släppa mer kläder pö om pö och finnas kvar fram till juli. Kollektionen är inspirerad av en trendig som tjej som åker till Miami. Så det är en blandning av glada färger och tryck, casual och trend. Det har även kommit ett stort gäng accessoarer som tillhör kollektionen och en herrdel. 

Jag gillar dem och det finns flera plagg som jag hade kunnat tänka mig att köpa. Det hade inte kommit in så jättemycket till butiken än. Mer kommer visst idag. Så jag kan rekommendera att åka dit och kika om du har vägarna förbi. 

Bilderna är en blandning av kläder från Safarikollektionen och annat fint som jag såg i butiken. 

[slideshow]