Ny läppglanskärlek

Jag har testat lite nya produkter ikväll. Ett nytt glans på läpparna från Jane Iredale och en av The Body Shop´s senaste Shimmer Cubes på ögonen.

Jag har ju testat flera olika nyanser av Shimmer Cubes genom åren. Vissa ger bara en hint av lyster, andra ger en intensiv, härlig färg när du fuktar dem. Jag har använt Shimmer Cubes i nr. 23 som går i rosa och lila toner. Jag testade de som ligger till vänster på bilden. Väldigt användarvänliga färger och härlig konsistens! Det är extremt mycket av produkten i varje liten ask så du får väldigt mycket för pengarna. Sitter bra och kan anpassas till många tillfällen. Alla borde ha en liten samling av dessa hemma. 4/5 stjärnor.

Ca. 298kr

Jane Iredale har kommit ut med ett “smart läppglans” – Forever Pink. Det anpassar sig efter bärarens Ph-värde och kan därför ge en unik färg. Fram för allt förstärker det din egen färg. Men mycket mer än ett vanligt läppbalsam.

Jag var lite skeptisk först. Jag trodde att det skulle vara som “humörringarna” på 90-talet. Kommer ni ihåg dem? Men jag älskar ju detta! Det ger en suveränt fin färg som passar mig. Och det har ett otroligt fint innehåll. Vem kan klaga på avokadoolja, jojobaolja, pumpafröolja eller extrakt från björnbär, blåbär eller tranbär?

Plus i kanten för att du även kan lägga det på kinderna för att få en hint av färg. Att läpparna blir så återfuktade väger upp den ganska tråkiga designen på förpackningen.  Gå genast och lägg vantarna på ett om du kan! 5/5 starkt strålande stjärnor! 

Ca. 310kr

[slideshow]