Nya läppglans och en ny favoritmascara

Idun lanserar nyheter i form av fler färger på foundation, concealer i krämform, nya rouge och fler färger på läppglans.

IDUNLäppglans Idun

Jag har testat rouget Hallon som verkligen är hallonrosa. Jag gillar färgen! Det ger en frisk och fräsch färg. Lite som efter en vinterpromenad. Det har mycket pigment i sig, så ta endast lite i taget för att undvika överdosering.

Elin fagerberg Idun

Läppglansen kommer i fyra nya färger. Jag har testat tre av dem. Här har jag på mig färgen Mary. De är krämiga och har relativt mycket färg i sig. Jag gillar att de har en applikator istället för pensel. Applikatorn är platt och rundad och väldigt enkel att applicera med. Stort plus för god doft!

Nyheterna från IDUN har jag kombinerat med en fantastisk mascara från LancomeHypnose Star Mascara har legat i lådan ett tag, i väntan på test. När jag nu har öppnat den har den blivit en ny favorit. Den ger längd, volym, separation och sitter bra. Samtidigt är fransarna ändå flexibla och mascaran är lätt att tvätta bort. Stort plus för att den inte tynger ner fransarnas böj utan bättrar istället på den. Helt klart en av de bästa mascaror jag har testat!

Lancome mascara Lancome mascara Hypnose

Mascarans borste har två olika sidor.