Nya naglar och skugga som sitter

Ni som följde min gamla blogg kommer säkert ihåg att Isadora´s Wonder Nail är ett av mina favoriter bland nagellack. Idag testade jag en av höstens nya färger, Morrocan Blue. Den blev snabbt en ny favorit! Höstkollektionen innehåller flera fina nyanser. Zinfandel och Forest är andra favoriter. Ca. 69kr

I morse använde jag en ny ögonskugga från Bare Escentuals. De har i dagarna lanserat en ny vattenfast krämskugga. Den går att använda som den är eller under en vanlig puderskugga. Jag valde att mätta den med en puderskugga ovanpå. Men jag tog ytterst lite. Och den sitter kvar än! Jag la på den i morse så jag är väldigt imponerad. Den ser praktiskt taget ut som efter jag la på den. Ca. 395kr för 3ml.

Skuggan kombinerade jag med en ny mascara från Deborah – Lash Creator Volume & Care. Den ska innehålla aktiva ingredienser som påverkar längden på fransarna i längden. Men det kan jag inte uttala mig om då jag bara har hunnit testa den en gång. Men för stunden tycker jag att den är bra! Den ger både volym, längd och bra svärta. Ca. 129kr Obs! Den lanseras inte förrän i början av oktober.